27 Ekim 2010 Çarşamba

Ağ bağlantılarını yeniden adlandırma ve oluşturma

Ağ bağlantılarını yeniden adlandırma ve oluşturmaAşağıdaki liste, ağ bağlantılarını yeniden adlandırmak ve birden çok kopya oluşturmak için en iyi yöntemleri sağlar:
Birden çok ağ bağdaştırıcısı kullanırken her yerel alan bağlantısını yeniden adlandırın.
İşletim sisteminiz, ağ bağdaştırıcılarını saptar ve her ağ bağdaştırıcısı için, Ağ Bağlantıları klasöründe otomatik olarak yerel ağ bağlantısı oluşturur. Birden çok ağ bağdaştırıcısı yüklenmişse, her yerel alan bağlantısını, bağlandığı ağı yansıtması için hemen yeniden adlandırarak olası karışıklığı önleyebilirsiniz. Örneğin, harici DSL'ye veya Internet bağlantınızı sağlayan kablo modeminize bağlı bir ağ bağdaştırıcınız olabilir. Bu bağlantının adını, Ağ Bağlantıları'nda kolaylıkla tanımlanacak şekilde yeniden adlandırmak isteyebilirsiniz.
Her bağlantı için gerekli olan ağ istemcileri, hizmetleri ve iletişim kurallarını eklemeniz veya etkinleştirmeniz gerekir. Bunu yaptığınızda, tüm diğer ağ ve çevirmeli bağlantılardaki istemci, hizmet veya iletişim kuralı eklenir veya etkinleştirilir.
Ağ Bağlantıları klasörüne kopyalayarak, birden çok çevirmeli bağlantı veya VPN bağlantıları oluşturma.
Bağlantıları kopyaladıktan sonra, yeniden adlandırabilir ve bağlantı ayarlarını değiştirebilirsiniz. Böyle yaparak, birden çok modem, ISS’ler, çevirme profilini, vb.’yi yerleştirmek için kolaylıkla farklı bağlantılar oluşturabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder