27 Ekim 2010 Çarşamba

FrontPage Sunucu Uzantıları

FrontPage Sunucu UzantılarıFrontPage Sunucu Uzantıları, birlikte web sitesi yazma, ziyaretçi sayaçları, e-posta biçimi işleme ve Web sitesini doğrudan sunucu bilgisayarında düzenleme gibi özellikleri destekleyen üç programdan oluşan bir kümedir.
Microsoft® FrontPage® MMC ek bileşeni, FrontPage Sunucu Uzantılarını ve FrontPage uzantılı web'leri yönetmenize olanak sağlayan bir programdır. Bu programı şunları yapmak için kullanın:
sanal sunucuları genişletme
alt web'leri oluşturma
web'deki sunucu uzantılarını yükseltme
klasörleri alt web'lere dönüştürme
alt web'leri klasörlere dönüştürme
web'de köprüleri yeniden hesaplama
Microsoft FrontPage MMC ek bileşeninin FrontPage sunucu uzantılarına genel bakış ve sunucu uzantıları yönetim teknikleri tanımlamalarını destekleyen tam bir yardım sistemi vardır. Bu yardım dosyası, FrontPage Sunucu Uzantıları'nı yüklediğiniz dile bağlı olarak nnnn’in bir sayısal ad olduğu C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\40\bin\nnnn\Fpmmc.chm’de varsayılan olarak yüklenir. Örneğin ABD İngilizce'si yüklemesinde yol şudur: C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\40\bin\1033\Fpmmc.chm. Ek FrontPage sunucu uzantıları belgelerine MicrosoftWeb sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder