27 Ekim 2010 Çarşamba

Performans’ı kullanma

Performans’ı kullanmaBazı görevleri gerçekleştirebilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız veya Yöneticiler grubunun üyesi olmanız gerekir.
Windows Performans aracı iki bölümden oluşur: Sistem Monitörü ve Performans Günlükleri ve Uyarıları. Sistem Monitörü'nü kullanarak bellek, disk, işlemci, ağ ve diğer eylemler hakkındaki bilgileri grafik, çubuk grafik veya rapor biçiminde görebilirsiniz. Performans Günlükleri ve Uyarılar’ı kullanarak, performans verilerini kaydedecek günlükler yapılandırabilir ve belirli bir sayaç değerinin tanımlanmış eşiğin altına düştüğünü veya üzerine çıktığını size bildirmesi için sistem uyarıları ayarlayabilirsiniz.
Notlar
Performans'ı açmak için Başlatı tıklatın, Ayarların üzerine gelin ve Denetim Masası'nı tıklatın. Performans ve Bakım'ı, sonra da Yönetimsel Araçları tıklatın ve Performans'ı çift tıklatın. Performans Günlükleri ve Uyarıları’nı kullanma konusunda bilgi için, Performans’ta Eylem menüsünde Yardımı tıklatın. Sistem Monitörü’nü kullanma konusunda bilgi için, konsol ağacında Sistem Monitörü’nü ve Sistem Monitörü araç çubuğunda Yardım düğmesini tıklatın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder